Maak kennis met Marissa

Medewerker AP Marissa

Na jaren in het bedrijfsleven is het mooi om nu bij te dragen aan de publieke zaak.

Marissa in het kort

  • Werkt sinds 2018 bij de AP en is bestuursondersteuner van AP-voorzitter Aleid Wolfsen en coördinator van het secretariaat.
  • Werkte daarvoor in de bank- en verzekeringssector.
  • Volgde de studie Personeel en Arbeid aan de Haagse Hogeschool.

Binnen de AP zijn we gewend dat iedereen kan meedenken en houden we de lijntjes kort.

Volop ruimte om mee te denken

Ik zit graag dicht bij het vuur en vind het interessant om mee te krijgen hoe een organisatie echt werkt. Het werk van de AP is interessant en staat nooit stil. Ik schakel vaak met bedrijven, met andere overheidsorganisaties en ook op Europees niveau hebben we veel contact. Dat maakt mijn werk heel afwisselend. Ik heb me echt nog nooit een dag verveeld.

De samenwerking met collega’s ervaar ik als heel prettig. Zo heb ik korte lijntjes met onze bestuursleden. Ook krijg ik veel ruimte en vrijheid om mijn werk zelf in te richten. Ik word daarbij wel goed aangesloten op de actualiteiten en prioriteiten. Verder kan en mag ik me overal over uitspreken. Er is volop ruimte om mee te denken over hoe we de organisatie met elkaar verder kunnen ontwikkelen.

Aandacht voor collega’s

De AP heeft aandacht en begrip voor de thuissituatie, eerst tijdens de coronamaatregelen en nu met het hybride werken. Als moeder van kleine kinderen is dat heel prettig. Hoewel ik persoonlijk het liefste op kantoor werk, krijg ik de ruimte om mijn werk te doen op de plek die daarbij het beste past.

Ik krijg veel vrijheid én verantwoordelijkheid, een prettige combinatie. Ook is het fijn dat ik mijn werkdagen zelf kan inrichten. Daar staat tegenover dat ik met plezier soms langere dagen maak als dat nodig is.

Als kers op de taart heb ik een geweldig, professioneel team om mee samen te werken. Er wordt hard gewerkt, maar we lachen ook veel met elkaar. Vrijwel alle managementondersteuners hebben een extra rol in onze organisatie en maken deel uit van een projectteam of werkgroep. Dat maakt het werk ook interessanter, want je krijgt veel meer mee vanuit de inhoud.