Ontwikkel jezelf tot autoriteit

De AP biedt een werkomgeving waar we aandacht hebben voor jou als mens. Met uitdagend werk dat ertoe doet. En de ruimte om jezelf daarin verder te ontwikkelen.

Van starter

Bij de AP krijg je al snel je eigen takenpakket en verantwoordelijkheden. Je leert van je collega’s binnen en buiten je team en bouwt tijdens je werkzaamheden snel ervaring op. Tijdens een van onze interne opleidingen word je bijgespijkerd over de AVG in de praktijk.

Naar professional

Als professional heb je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen via opleidingen, in de samenwerking met (Europese) collega’s en door deelname aan congressen. Je verantwoordelijkheden worden breder en je krijgt de mogelijkheid om de leiding te nemen bij een project of jezelf verder te specialiseren.

Tot autoriteit

Als senior specialist krijg je uitdagingen en werkzaamheden die je scherp houden. Ook krijg je de ruimte om jouw autoriteit als ambassadeur van de AP neer te zetten. Onze collega’s worden regelmatig gevraagd als expert bij congressen, in de media of door medewerkers van de Tweede Kamer.

Vacatures

Bekijk onze actuele vacatures.