Vergroot contrast

Werken bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Wij leven in een datagedreven wereld. Innovatieve producten en diensten bieden ongekende mogelijkheden en kansen. Maar ook nieuwe risico’s op overtredingen van ons grondrecht op privacy. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) bevordert, bewaakt en houdt toezicht op de naleving van de Europese privacywetgeving.

Werken bij de AP betekent werken in een internationeel speelveld dat politiek en maatschappelijk volop in ontwikkeling is. Vanaf 25 mei 2018 geldt nieuwe Europese privacywetgeving: de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de Richtlijn gegevensbescherming voor de rechtshandhaving. Deze wetgeving versterkt de privacyrechten van alle Europese burgers, eist meer van organisaties en geeft de Europese privacytoezichthouders stevige bevoegdheden om op te treden. In dit internationale krachtenveld gaat de AP naleving van de nieuwe Europese privacywetgeving bevorderen.

Bij de AP word je dagelijks uitgedaagd om je kennis, kunde en creativiteit in de strijd te werpen. We staan open voor nieuwe inzichten die ons op efficiënte wijze naar betere resultaten en onze doelen leiden. We stellen duidelijke professionele eisen aan onszelf en elkaar en vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen.

Vacatures

De Autoriteit Persoonsgegevens heeft de volgende vacature:

Solliciteren

Gericht solliciteren op een vacature bij de Autoriteit Persoonsgegevens gaat via Werkenbijdeoverheid.nl. Dit is een website waarop alle vacatures bij de overheid staan. Zodra je een functie hebt gezien die je aanspreekt, klik je op de link ‘solliciteren’ en volg je de aanwijzingen.

Open sollicitatie

Een open sollicitatie kun je sturen naar vacature@autoriteitpersoonsgegevens.nl t.a.v. drs. B.D. den Hollander, de algemeen directeur (a.i.) van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Meer informatie over de Autoriteit Persoonsgegevens