Routebeschrijving

De Autoriteit Persoonsgegevens is gehuisvest in het Bentinck Huis aan de Hoge Nieuwstraat 8. In hetzelfde gebouw is ook de Inspectie Justitie en Veiligheid gevestigd.

Lopend vanaf Den Haag Centraal Station

Vanaf het centraal station is het 14 minuten lopen naar de Autoriteit Persoonsgegevens. Neem de uitgang aan de kant van de Rijnstraat (waar de trams stoppen) en sla rechtsaf. Steek de Bezuidenhoutseweg over, houd links aan en sla dan rechtsaf de Laan van Reagan en Gorbatsjov in, richting het Korte Voorhout. De Koekamp en het Malieveld houdt u aan uw rechterkant.

Steek bij de Bosbrug het Korte Voorhout over en sla direct linksaf het Korte Voorhout op. Loop rechtdoor tot de Y-splitsing en houd schuin rechts aan om de Hoge Nieuwstraat in te gaan. Loop nog zo’n 200 meter rechtdoor. Het Bentinck Huis bevindt zich rechts op nummer 8.

Met de auto

Na het Prins Clausplein rijdt u de A12 helemaal af tot aan de Zuid Hollandlaan. Sla daar linksaf de Zuid Hollandlaan op en sla aan het einde linksaf de Koningskade op. Rijd bij de stoplichten rechtsaf het Korte Voorhout op. Het Korte Voorhout gaat over in het Tournooiveld. Houd bij de Y-splitsing schuin rechts aan om de Hoge Nieuwstraat in te gaan. Het Bentinck Huis bevindt zich rechts op nummer 8.

Parkeermogelijkheden

De dichtstbijzijnde parkeergarage vindt u op het Korte Voorhout (Interparking, Parkeergarage Museumkwartier). In de directe omgeving kunt u alleen tegen betaling parkeren. De maximale parkeertijd op straat is 120 minuten.