Deel uw ideeën op de Dag van de FG op 1 juni 2023

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) organiseert op donderdag 1 juni 2023 de tweede editie van de Dag van de FG, hét congres dat helemaal in het teken staat van het werk, de positionering en de impact van de functionaris gegevensbescherming (FG). U kunt deze dag een workshop verzorgen voor collega-FG’s.

Er gaat geen dag voorbij zonder dat er berichten in de media verschijnen over algoritmes, gezichtsherkenning, cameratoezicht en datahandel. En vandaag de dag staat privacy bij organisaties hoger op de agenda dan 5 jaar geleden, toen de rol van functionaris gegevensbescherming ontstond. Maar dat betekent natuurlijk niet dat het werk van FG’s klaar is. Het is tijd voor de volgende stap.

Voor en door FG’s: dien uw voorstel in

De AP stelt het programma dit jaar voor een groot deel samen met inbreng van FG’s. We vragen hen om hun inspirerende, vernieuwende en originele workshopidee aan ons voor te leggen en een programmaonderdeel op 1 juni te verzorgen. 

FG’s weten waar zij in de praktijk tegenaan lopen, waar de (on)mogelijkheden liggen en waar het knelt. Samen zetten we de volgende stap om de kennis over de privacywetgeving en de ontwikkeling van het vakgebied naar een hoger niveau te tillen. Dien uiterlijk 7 april uw voorstel in via dagvandefg.nl.

Praktische informatie over het congres

Wilt u geen voorstel indienen, maar wel bij het congres zijn? Binnenkort kunt u zich via de website aanmelden. Zodra het zover is, leest u dat op LinkedIn en in de FG-nieuwsbrief. Op de website vindt u ook een eerste impressie van het programma. 

Waar:          Beatrix Theater in Utrecht
Hoe laat:     09.00 – 17.00 uur
Kosten:       €200

Man in gesprek met collega